Om os

Vi brænder for det perfekte resultat og for at gøre vores bedste – hver gang!

Mange års erfaring i branchen

Vi laver alt i anlæg og belægning. Sidder du inde med projekter indenfor anlæg og belægning så tøv ikke med at fortæl os om din opgave, vi varetager alle opgaver store som små. Vi er et professionelt firma som sætter vores kunders ønsker højt. Har du drømme og projekter der skal realiseres, så er vi de rigtige at få fat på. Vi er både forstående og kompetente indenfor faget. Ring eller skriv en mail til os, så guider vi dig på vej.

Vi arbejder ud fra en vision om at levere unikke og perfekte løsninger, der giver en behagelig oplevelse. Vi lægger vægten ligeligt på det æstetiske og det praktiske, da det er vigtigt for os at de to går hånd i hånd i vores løsninger. Da ikke alle mennesker er ens, ser vi også den enkelte opgave som en selvstændig opgave, og vi arbejder ud fra dens specifikke behov og krav, og går ikke på kompromis.

Mission

Gennem vedvarende fokus på innovativ udvikling vil vi arbejde på at blive endnu bedre indenfor brolægning og konstant blive bedre.

Vision

Firmaet skal udvikle sig til et af de bedste på landsplan og ligge i toppen ift. troværdighed og bedste kvalitet for pengene.

Mål

Hos M.J Brolægning vil vi nå hele vejen rundt om dig som kunde fra den indledende snak om opgaven til det færdige resultat. Du er med hele vejen.

Værdier

Kvalitet, faste priser og høj service. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet, så vil vi hellere bruge lidt længere tid på opgaven.